Easy Elegance®-serien

Rose-icon CMYK       Rose-icon CMYKEasy Elegance med pay-off CMYK

Enkla, Eleganta och Enastående rosor!

Easy Elegance® är en fantastisk rosserie med blomvilliga, lättskötta och vackra eleganta rosor. De har sitt ursprung i moderna rosor som korsats med sorter som valts ut för sin vackra och rikliga blomning. Resultatet är härdiga, sjukdomsresistenta och rotäkta rosor som uppvisar en imponerande färgvariation. Med Easy Elegance®-rosor i rabatten får du vackra , lättodlade rosor och härdiga rosor som ger mycket glädje.

TracyWalshPhoto188-kopia-300x325

Historian bakom Easy Elegance®
Buskrosor har fördelen att de är härdiga och sjukdomsresistenta. Nackdelen är att om de får sköta sig själv blir de ofta stora, gängliga plantor som blommar en gång per säsong och har långt ifrån den elegans man finner hos roshybrider. Bailey Nurseries Inc. i Minnesota började med rosförädling under 1991 och de hade ett tydligt mål att ta fram vackra, härdiga, sjukdomsresistenta rosor med klassiska rosblommor.

Easy Elegance® fortsätter att leverera de bästa sorterna i gruppen moderna buskrosor. Urvalskriterierna är alltjämt baserad på robusta sorter som är remonterande med vackert bladverk och fantastiska blommor. Bara de allra bästa sorterna klarar den rigorösa urvalsprocessen och lanseras i ros-serien.
Splendor Plant har producerat och levererat Easy Elegance®-rosor sedan 2007.

Rotäkta rosor
Alla Easy Elegance rosor är rotäkta. De är mer härdiga än ympade rosor och efter en riktigt kall vinter har de kraft att komma tillbaka. Easy Elegance® ger konsumenterna ännu en anledning att plantera rosor i sin trädgård – de är verkligen rosor som man lyckas med.

Välj din egen färgpalett
Med 16 olika varianter kan du välja de färger som passar bäst i just din planering eller rabatt.

 

Här finns mer info om