27 oktober, 2014 | TrädgårdsTid

TrädgårdsTid 2015


Nu är det dags att planera inför vårens kampanj som lockar ännu fler kunder till trädgårdsbutiken!

tradgardstid-logga-2014

TrädgårdsTid är ett riktigt bra säljverktyg för alla detaljistplantskolor, stora som små. I konceptet ingår tidningar för utdelning via direktreklam, växter som ingår i tidningen, internettidning och butiksmaterial.

Införsäljning av TrädgårdsTid 2015 startade på Elmia Garden. “TT” finns i två versioner; för växtzon 1-3 och förra årets nyhet för zon 1-4(5). På mässan fick vi höra många uppskattande ord om TrädgårdsTid för växtzon 1-4(5). Givetvis fortsätter vi med denna edition även under våren 2015. Än finns det tid till för funderingar, frågor och beslut. Men vänta inte för länge, den 18 januari är sista dag för beställning.

TT sidor 2014

I nästa tidning kommer Mette Bohlin och Eva Robilds nya bok ‘Huskurer’ att vara ett tema. I boken beskriver det allt gott som frukt, bär och kryddväxter gör för oss. Ämnet ligger helt rätt i tiden nu när medvetenheten om kostens stora betydelse ökar. Boken kommer passande nog att lanseras samtidigt som tidningarna börjar delas ut.

Är du nyfiken och vill veta mer om TrädgårdsTid? Kontakta Ulrika eller någon av våra säljare.

Tänk på att den 18:e januari 2015 är absolut sista dagen för beställning! Då måste vi veta antalet tidningar, internettidning, växtbeställning och ytterligare vissa saker. Läs mer i Infoblad TrädgårdsTid 2015 webversion.

Bläddra gärna i TT 2014 för zon 1-3. TT 2014 (Hallandsåsen) webversion