9 maj, 2016 | Tillbehör

De så viktiga etiketterna…


Utvecklingen går mot mer, fler och vackrare etiketter för varje år. Snygga etiketter med bra info gynnar både slutkonsumenterna och trädgårdsbutikerna. Både trädgårdsnybörjarna och de mer erfarna trädgårdsentusiasterna behöver få rätt information och en bra bild av växten inför valet av nya växter.  Många vill dessutom därefter gå hem och söka mer kunskap kring växten de redan har köpt eller ev. kommer att köpa. Tidigt på våren när buskar och rosor bara består av ”bruna pinnar”, så gör en bild med blad och blommor underverk.

Trädgårdsbutikerna får hjälp av etiketterna genom att kunderna själv hittar svar på frågor som rör var växten trivs bäst, dess härdighet eller hur stor den kommer att bli. Kort sagt, etiketterna förenklar för alla!

FE-etiketterIMG_3849
Matchande etiketter och kruka till First Editions®-serien lockar ögat.

 

Hallon-C1-IMG_3852
Visst vill man köpa och plantera hallon när de röda bären lyser på etiketten.

 

För att det ska fungerar här på Splendor Plant finns ett stort etikettrum för att lagerhålla alla förtryckta etiketter som används. Dessutom har vi lathundar för att hålla ordning & reda på etiketterna så att rätt storlek på växten får rätt EAN-kod. Allt måste fungera på bästa och smidigaste sätt från oss tills plantan är planterad i jorden.

Etikettrummet-IMG_3845
Etikettrummet på Splendor Plant