Jobba hos oss
Jobba hos oss

Redo för en ny utmaning?

På Splendor Plant är vi ca 100 anställda på årsbasis. Det innebär att under vintern är vi cirka 50 fast anställda och till midsommarlunchen dukar vi upp till cirka 130 personer. Det är stora säsongsvariationer eftersom vi följer naturens förutsättningar.


Säsongsjobb

Vårt personalbehov är störst under vårsäsongen och då behöver vi personal till både produktion och orderplock. Säsongsanställningen pågår från mitten av mars fram till midsommar. I januari månad annonserar vi efter personal inför våren. Är du intresserad att söka något av dessa jobb uppmanas du att hålla ögonen öppna.

Arbetet sker utomhus i ur och skur men också i solsken och sommarvärme. Det är fysiskt, tungt kroppsarbete så det är viktigt att vara i god form och att ha en stark rygg. Vi värdesätter medarbetare som tar initiativ och ansvar, har lätt för att samarbeta och är engagerade. Hos oss arbetar man i mindre grupper, allt från 2-7 personer. Arbetsuppgifterna är skiftande såsom krukning, ogräsrensning, beskärning, plantering, uppbindning och att plocka och packa order. Maila ditt personligt brev och CV till ansokan@splendorplant.se.

Sommarjobb

Vill du söka sommarjobb så är sista ansökningsdag den siste februari. Skicka in din ansökan till ansokan@splendorplant.se. Vi vill ha ett kortfattat personligt brev och en CV. Glöm inte skriva när du kan börja och hur många veckor du vill jobba. Du kan räkna med att få besked i början av april.

Lediga tjänster på Splendor Plant

Vi lägger ut lediga tjänster här på hemsidan när vi behöver rekrytera personal externt.

Just nu har vi lediga säsongsjobb till både orderplock och odlingen. Läs mer på startsidan under !

Är du intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att skicka in en spontan ansökan till ansokan@splendorplant.se.