Jobba hos oss

På Splendor Plant är vi cirka 90 anställda på årsbasis. Det innebär att under vintern är vi cirka 45 fast anställda och till midsommarlunchen dukar vi upp till drygt 120 personer. Det är stora säsongsvariationer eftersom vi följer naturens förutsättningar.

Säsongsjobb
Vårt personalbehov är störst under vårsäsongen och då behöver vi personal till både produktion och orderplock. Säsongsanställningen pågår från mitten av mars fram till midsommar. I januari månad annonserar vi efter personal inför våren. Är du intresserad att söka något av dessa jobb uppmanas du att hålla ögonen öppna.

Arbetet sker utomhus i ur och skur men också i solsken och värme. Det är fysiskt, tungt kroppsarbete så det är viktigt att vara i god form och att ha en stark rygg. Vi värdesätter medarbetare som tar initiativ och ansvar, har lätt för att samarbeta och är engagerade. Hos oss arbetar man i mindre grupper, allt från 2-7 personer. Arbetsuppgifterna är skiftande såsom krukning, ogräsrensning, beskärning, plantering, uppbindning och att plocka och packa order.

Splendor Plant Jonstorp för reklam

Ida är kulturansvarig och ansvarar för produktionen av Endless Summer®-hortensiorna, barr och solitärer i kruka.

Sommarjobb
Vill du söka sommarjobb så är sista ansökningsdag den siste februari. Skicka in din ansökan till johanna.pommer@splendorplant.se. Glöm inte skriva när du kan börja och hur många veckor du vill jobba. Du kan räkna med att få besked i början av april.

Lediga tjänster på Splendor Plant
Vi lägger ut lediga tjänster här på hemsidan när vi behöver rekrytera personal externt.

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Är du intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att skicka in en spontan ansökan till johanna.pommer@splendorplant.se.