Om oss

Vi säljer till kunder i partiled

Vår affärsidé är att producera och sälja växter med prakt och livskraft till professionella kunder i partiled. Vi gör det snabbt, säkert och inspirerande för dig som kund. Garden centers, anläggare, andra grossister, kyrkogårdsförvaltningar och kommuner är stora kundgrupper hos oss. Splendor Plant erbjuder ett brett sortiment av spännande växter av hög kvalitet.


Jobba hos oss

Redo för en ny utmaning?

Vårt personalbehov är störst under vårsäsongen och då behöver vi personal till både produktion och orderplock. Säsongsanställningen pågår från mitten av mars fram till midsommar. I januari månad annonserar vi efter personal inför våren. Är du intresserad att söka något av dessa jobb uppmanas du att hålla ögonen öppna.

Läs mer

Hållbarhet

För människan, miljön och plantorna

Inom Splendor Plant arbetar vi utifrån synsättet att odla så bra vi kan – för våra kunder, våra medarbetare och miljön. Hållbarhet i alla led driver oss ständigt att utvecklas och tänka i nya banor.

Läs mer

Nils

”Nyfikenhet, uthållighet och envishet står bakom framgången”

Nils Andersen föddes i stort sett med trädgårdsspaden i handen. Med gröna fingrar och ett särskilt öga för det hållbara har han som VD för Splendor Plant byggt upp en av Skandinaviens största och ledande partiplantskolor.

Läs mer

Vi är Splendor Plant

En grön historia

Splendor Plant är idag en av Skandinaviens största partiplantskolor och välkänd i branschen tack vare sin ledande ställning inom produkt- och sortimentsutveckling. Företaget grundades 1961.

Läs mer
Kalender

Mässor och evenemang

2 Feb, 2024, SLU, Alnarp

Lingdagen

18 Apr, 2024, Lund

Publika Parker och stadsrum