29 januari, 2019 | Information från Splendor Plant

Splendor Plants katalog 2019


Skärmklipp hel framsida katalog 2018

Trädgårdsåret har som vanligt startat med många förberedelser inför den kommande vårsäsongen. Förra årets väderprövningar har vi lämnat bakom oss och nu ser vi framåt med hopp om ett riktigt bra år.

Vissa år har vår nya växtkatalog skickats ut redan i slutet av januari vilket den inte gör i år. Hela hösten och ända fram till juluppehållet fokuserade vi på att leverera ut växter till våra kunder. Alla inom trädgårdsnäringen behövde verkligen utnyttja den fina hösten för att göra affärer och förbättra årets resultat. Det tråkiga beskedet om att Granquists Plantskola skulle läggas ner har också påverkat vinterns arbetsplan. I och med att en så stor del av svensk plantskoleproduktion försvinner eller flyttas till nya producenter, krävde detta nya beslut och planer kring hur Splendor Plant ska jobba för att, tillsammans med våra kollegor, kunna förse fler med svenska plantor.

Nästa vecka skickar vi allt underlag till tryckeriet och katalogerna kommer att delas under första eller andra veckan i mars. Det är betydligt senare än tidigare år och därför vill vi meddela alla våra kunder i god tid. Under tiden kan ni fundera på vilken färg som blir årets katalogfärg…