15 oktober, 2021 | Just nu

Planter – verktyget som underlättar dina växtval


Planter är ett digitalt projekteringsverktyg som hjälper professionella användare i sin vardag. Verktyget är speciellt anpassat för dig som planerar trädgårdar och landskap. Utveckling har skett i nära samarbete med svenska plantskolor och har på så sätt fått en stark branschanpassning.

Vad kan Planter göra för dig?

När världen i övrigt går mot större digitalisering arbetar man fortfarande med att bläddra i kataloger och böcker inom den gröna näringen. Letar man information på nätet frågar man sig ofta; Är denna information korrekt? Denna process för att söka information är också tidskrävande. Finns det inte ett bättre sätt? Jo, Planter! Vertyget kan användas av alla som dagligen göra växtval. Växtbutiker kan ha stor nytta av Planter för att snabbt och enkelt kunna hjälpa sina kunder. Den som ritar och designar trädgårdar får möjlighet att smidigt navigera i ett stort utbud av växter. De anläggare som okomplicerat vill ta fram planteringsförslag till kunderna.

Innehåll i seminariet

Jenny Nilsson kommer under webbinariet att presentera Planter och dess funktioner. Hon relaterar till de utmaningar som finns i branschen i dagsläget. I slutet av webbinariet ges tid för diskussion och frågestund. Planter är i ständig utveckling och har alltid örat riktat mot branschen för att samla in frågor och önskemål. Fundera därför på vad Planter kan göra för att hjälpa dig i din verksamhet.

Erbjudande

Deltagande i webbinariet är gratis. Som deltagare får du också en kostnadsfri testperiod av Planter på en månad samt tillgång till en rabattkod på Planters olika abonnemang. I slutet av testperioden kommer du som ny användare bli kontaktad av Planter för en utvärdering. När testperioden är slut sker ingen automatisk förlängning av abonnemanget.

När, var och hur?

Fredag 26 november kl. 10:00. Webbinariet förväntas pågå under ungefär 1,5 timme. Cirka en vecka innan webbinariet mailas instruktion och länk till alla anmälda.

Anmälan

Anmäl dig till info@planter.se senast den 24 november 2021. Välkommen!