15 augusti, 2013 | Just nu

Öppet Hus 2013 för detaljister


Den 14-15 augusti höll vi Öppet Hus där alla inbjudna kunder var detaljplantskolor. I år valde att bara bjuda in en kundgrupp för att få mer tid till varje enskild kund. Ett lyckat drag! 201308 Splendor Öppet Hus_102 beskuren

Den ljusa nybyggda arbetshallen var en ypperlig lokal till Öppet Hus. Hallen var fylld av växter bl.a. nyheter, stora och små häckplantor, träd, buskar, halvsolitärer och rosor. TrädgårdsTid hade en del i växthavet där bl.a. några spännande nyheter som kommer att ingår i kampanjen 2014 visades. Sven höll traditionsenligt i nyhets- och växtpresentationen. Rundturerna gick till Bläsinge där vi har både frilandsodlingen och krukbäddar.

Eva Robild höll ett mycket uppskattat föredrag om ”Trädgårdstrender – inte bara modenycker”. Det gav besökarna dels inspiration om växter som åter är och den nya trenden med nya häftiga rabatter som är långt ifrån minimalistiska och svala. En annan bra idé vara att berätta sin historia om plantskolan som ger kunderna lite mer s.k. storytelling.

Onsdagens besökare var helt rätt klädda för en dag med blandning av ösregn och lite sol. Den dagen var alla oerhört tacksamma över den nya ljusa hallen vi byggde i vintras som höll ute regnet och blåsten. På torsdagen kom det klassiska Öppet Hus-vädret som innebär stor sol och blå himmel.