26 september, 2023 | Just nu

Första mässdagen på Elmia Garden och Park


Vår monterpersonal klev in på Elmia med förväntan i kroppen i morse. Kommer det mycket folk i år? Vad blir årets växtsnackis? Vad tycker våra kunder om årets försäljning och vad tror de om 2024? Det är alltid roligt att få träffa kunderna IRL. Splendor Plant står i de gemensamma plantskolemontrarna på både Garden och Park. Splendors Garden-monter hittar man på plats D05:40 och Park B02:20.

Elmia Garden

I Garden har vi samlat alla våra starka varumärken i Splendors monter – Easy Elegance, Endless Summer, First Editions, Proven Winners, BetterBuxus, E-plantor. Varumärken som alla innehåller användbara, vackra och några riktiga höjdarväxter. Uppmaningen till er är att djupdyka i de olika sortimenten och hitta nya spännande favoriter! Roligt att årets pressvisning blev väldigt välbesökt i den svenska plantskolemontern.

Elmia Park

Parkmontern visar upp två planteringar, den ena för södra Sverige och den andra för zon 5-8. Det är fantastiskt att se hur fina båda två är. Frodigt och vackert men med olika växtmaterial. Det finns mycket man kan göra med både gamla kändisar och några nya förmågor. Vi sammanställde två olika växtlistor för inspiration även efter att Elmia Park stänger ner. Ni som inte har möjlighet att komma hit får möjlighet att ta del av dem.

Här får ni även ta del av växtlistorna för norr och söder-planteringarna i Splendors Park-monter.