24 maj, 2016 | Just nu

Endless Summer® på väg!


Inför Mors Dag är det full aktivitet i de växthus som har drivit våra fina Endless Summer®-hortensior. Nu är hortensiorna i perfekt form för att komma ut i plantskolor och trädgårdsbutiker och vidare hem till mor. Knopparna lovar fantastisk blomning och många har redan slagit ut i rosa, vitt eller blått. Bladverk och stjälkar är frodiga, stabila och mustiga i färgen. Svåra att motstå helt enkelt!

Endless Summer facebook

Innan hortensiorna lastas upp på så kallade cc-vagnar ska de omsorgsfullt ses över, ansas vid behov, ges en etikett och till sist ett plasthölje för att hålla stjälkar och blad upprätta och skyddade under transporten.

Arbete Endless SummerEtikett Endless Summer

När plantorna har godkänts, de som inte håller måttet rensas bort, och fått etikett lastas de upp på cc-vagnar som viras in i ett skyddande nät innan de körs ut på gården i väntan på transport ut i butik.

Packa Endless SummerEndless Summer cc-vagnCC-vagn Endless Summer

Vi hoppas att fler och fler ska upptäcka våra fylliga, frodiga och färgstarka Endless Summer-hortensior. I serien ingår The Original som blommar i blått eller rosa, Twist’n’Shout med rosa lacecap-blommor, romantiskt vita The Bride och BloomStar med rosa blommor.

Läs mer!
Endless Summer®-serien

Endless list