16 november, 2015 | Besök

Besök från Arbetsförmedlingen i Höganäs och Höganäs kommun


Det är alltid väldigt trevligt när personal från Arbetsförmedlingen i Höganäs och Höganäs kommun vill komma på besök. Torsdagen den 12:e november kom ett glatt gäng, klädda i stövlar och varma kläder, för ett besök “ute i spenaten”. De hade tur som klarade sig undan regnet men tyvärr inte från snålblåsten. Först fick de se anläggningen och krukodlingen i Svanshall. Det var mycket info och diskussion om både odling och personalfrågor.

IMG_1312
Nils informerar för de nyfikna och uppmärksamma besökarna på turen genom odlingen i Svanshall.

Efter en värmande kopp kaffe bar det iväg ut på fälten igen. Splendor Plants egen provodling visades tillsammans med en rundtur på frilandsodlingen.

Nils som guidade gruppen tyckte att besöket var väldigt positivt. “Det betyder mycket att kommunen och AF vill komma hit på besök. De kommer hit för att höra och se vårt perspektiv kring många olika frågeställningar. Genom att föra en positiv dialog så skapar man förutsättningar för att även fortsättningsvis vara en riktigt bra företagarkommun.”

De som var på besök var Tony Blomkvist AF Höganäs, Lillemor Werner AF Höganäs, Åsa Lundqvist Peyron näringslivschef, Ulrika Eliasson arbetsgivaransvarig, Fredrik Albihn näringslivsutvecklare, Marie Tidedal UngaTTack, Annelie Söderhjelm Höganäs utvecklingscentrum och Gunilla Ljungner chef AF Höganäs.