Jobba hos oss

På Splendor Plant är vi ca 70 anställda på årsbasis. Det innebär att under vintern är vi knappt 40 fast anställda och till midsommarlunchen dukar vi upp till ca 90 personer.

Vårt personalbehov är störst under vårsäsongen och då behöver vi personal till både produktion och orderplock. Säsongsanställningen pågår från mitten av mars fram till midsommar. I januari månad annonserar vi efter personal inför våren. Är du intresserad att söka något av dessa jobb uppmanas du att hålla ögonen öppna.

Arbetet sker utomhus i ur och skur men också i solsken och värme. Det är fysiskt, tungt kroppsarbete så det är viktigt att vara i god form och att ha en stark rygg. Vi värdesätter medarbetare som tar initiativ och ansvar, har lätt för att samarbeta och är engagerade. Hos oss arbetar man i mindre grupper, allt från 2-7 personer. Arbetsuppgifterna är skiftande såsom krukning, ogräsrensning, beskärning, plantering, uppbindning och att plocka och packa order.

Är du intresserad av att söka sommarjobb så är sista ansökningsdag den siste februari. Skicka in din ansökan till johanna.pommer@splendorplant.se Du kan räkna med att få besked i början av april.

Splendor Plant Jonstorp för reklam

Ida är kulturansvarig och ansvarar för produktionen av Endless Summer®-hortensiorna, barr och solitärer i kruka.

Just nu har vi två lediga tjänster inom ‘inköp och logistik’. De både tjänsterna är:

Skärmklipp Affärsystem och växtdatabas         Skärmklipp Inköpskoordinator

Passar någon av dessa tjänster dig som ”handen i handsken”? Då är du välkommen att maila din ansökan till johanna.pommer@splendorplant.se senast 29 september.

Är du allmänt intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att skicka in en spontan ansökan till johanna.pommer@splendorplant.se.